Brug fotokunsten i dit hjem, virksomheden eller foreningen

Fotokunst tilfører stemning til både hjem og virksomhed. Dine vægge kan fortælle historier, inspirere, skabe stemning, hygge og charme. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige fotokunst, som passer til netop dit hjem eller din virksomhed. Bliv inspireret på siden her eller kom til vores næste pop-up galleri event. Bliv orienteret om næste event via vores nyhedsbrev. Har du en udsmykningsopgave, kommer vi gerne ud og ser på lokalerne og giver et bud på en fotokunst løsning.

Fotokunst er med til at skabe personlighed i dit hjem

Med fotokunst på væggen kan du nemt ændre stemning og stil. Kunst har stor betydning for et rums endelige udtryk, derfor skal du vælge de billeder i den størrelse og farve, som taler til dig. De billeder, der udtrykker din personlighed og den stemning, du vil skabe i dit hjem. Og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder kun med de bedste og derfor kan vi garantere en kvalitet i topklasse.

Lad fotokunst pryde dine vægge og skab en bolig med overraskende blikfang.

Fotokunst til erhverv eller foreninger

Bo Nymanns fotokunst pryder også virksomheder og foreninger. Uanset om ønsket er at signalere kvalitet og professionalisme eller sætte fokus på glæden og produktiviteten i virksomheden, så har Photo Art Bo Nymann flere muligheder at vælge imellem.

Udsmykningsopgaver med billeder af virksomheden eller foreningen løser vi også. Helt unikke fotokunst løsninger understreger virksomhedens fortælling og skaber det overraskende blikfang, som understreger virksomhedens image, visioner, koncept og brand. Vi finder gerne den fotoløsning, som passer netop til jeres virksomhed. Alt fra at udsmykke hele receptionen med billeder af jeres egen produktionsgang, som beskriver hvad I står for når jeres gæster ankommer til virksomheden. Enten som enkelt billeder eller som collage. Eller gøre kantinen ekstra indbydende og inspirerende med billeder, der passer ind netop hos jer eller som opgaveløst billedserie fra jeres egen virksomhed.

Mulighederne er uendelige og vi finder gerne den helt unikke løsning til jer

Som eksempel kan fremhæves fotocollagen for Brugerrådet i Greve Idrætscenter, som Bo Nymann skabte helt unikt til det udvalgte lokale. En 18 meter lang fotocollage pryder en helt væg i idrætscentret. En bestillingsopgave, hvor opgaven var, at indfange den mangfoldighed af aktiviteter, som er på hele Greve Idrætscenter. Billederne blev taget i en periode over fem måneder og afspejler på fornemmeste vis livsglæde, sammenhold og fællesskab. Fotocollagen er tænkt, som en blivende udsmykning af Greve Idrætscenter.

Fotokunst med skattefordele til virksomheden er også en mulighed. Vi opfylder skattekravene om nummererede, signerede og begrænset oplag. Spørg din revisor om netop jeres muligheder i virksomheden.

Kunstforeninger

Større og mindre kunstforeninger er også velkommen til at henvende sig, hvis de er interesseret i at udstille Bo Nymanns billeder. Alt efter udstillingsperioden finder vi de udstillingsbilleder og det antal, som passer til kunstforeningens lokaler.

Ring til os på 2613 2862 eller send os en mail på mail@dorthetronier.dk for at høre nærmere om mulighederne for jeres kunstforening.